E-coaching

Het is ook mogelijk om voor E-coaching te kiezen.

Ik krijg veel mails binnen van mensen die via Facebook of mijn website vragen hebben over hun persoonlijke situatie. Er is veel behoefte aan contact en te praten over situaties wat betreft narcistisch misbruik  die zich voordoen in hun leven of hebben voorgedaan. Dit is niet altijd meteen te beantwoorden via een individueel consult, omdat deze vaak gepland worden. Soms kan de nood echter hoog zijn en wil je snel een antwoord of reactie, omdat je het gewoonweg niet meer weet, bang bent, er doorheen zit of wat dan ook.

Daarom geef ik ook E-coaching middels telefonische consulten. Het is handig, omdat het flexibel is qua tijdsindeling, afstand is geen issue en ook de kosten zijn lager dan van een persoonlijk individueel consult.

Sommige mensen willen graag van zich af praten en feedback krijgen. Juist, omdat er vaak zoveel onbegrip heerst vanuit de omgeving, of omdat mensen zo twijfelen aan zichzelf, niet meer weten of ze het wel "goed" zien en zich alleen voelen. Het is heel fijn om dan met iemand te praten die je begrijpt en verstand en ervaring heeft met narcistisch misbruik. Een coach met kennis van zaken die je kan helpen en begeleiden weer in je eigen kracht te komen. 

Je kunt uiteraard ook overstappen van E-coaching (telefonisch consult) naar een persoonlijk consult en andersom. Realiseer je dat je met persoonlijk contact vaak meer de diepte in kunt gaan.

Als je behoefte hebt aan contact met mij middels E-coaching, mail dan naar: charlotte@narcismevrij.nl, zodat we samen een afspraak kunnen inplannen voor een telefonisch consult.

Sessie van 60 minuten       € 90,- inclusief BTW


Sessies dienen vooraf betaald te worden, gegevens hierover volgen per mail. Betaling is per sessie.