E-coaching via Skype/Teams of telefonisch

Het is ook mogelijk om voor E-coaching te kiezen.

 

Ik krijg veel mails binnen van mensen die via Facebook of mijn website vragen hebben over hun persoonlijke situatie. Er is veel behoefte aan contact en te praten over situaties wat betreft narcistisch misbruik  die zich voordoen in hun leven of hebben voorgedaan. Juist ook in deze Coronatijd.

Daarom geef ik ook E-coaching middels sessies via Skype of Teams en/of telefonische consulten. Het is handig, omdat het flexibel is qua tijdsindeling, veilig en afstand is geen issue.

Sommige mensen willen graag van zich af praten en feedback krijgen. Juist, omdat er vaak zoveel onbegrip heerst vanuit de omgeving, of omdat mensen zo twijfelen aan zichzelf, niet meer weten of ze het wel "goed" zien en zich alleen voelen. Het is heel fijn om dan met iemand te praten die je begrijpt en verstand en ervaring heeft met narcistisch misbruik. Een coach met kennis van zaken die je kan helpen en begeleiden weer in je eigen kracht te komen. 

Je kunt uiteraard ook overstappen van E-coaching naar een persoonlijk consult en andersom. 

Als je behoefte hebt aan contact met mij middels E-coaching, mail dan naar: charlotte@narcismevrij.nl, zodat we samen een afspraak kunnen inplannen voor een Skype/Teams- of telefonisch consult.

Skype/Teamssessie van 60 minuten              € 121,- inclusief BTW

Telefonisch consult van 60 minuten   € 121,- inclusief BTW

Sessies dienen ten minste vijf dagen voorafgaand te zijn voldaan, gegevens hierover volgen per mail. Betaling is per consult.