Het gezicht achter..

Mijn naam is Charlotte van der Hoeven, ben gediplomeerd coach met een therapeutische achtergrond en heb ruim zeventien jaar ervaring als coach/counselor. Ik begon meer en meer in aanraking te komen met slachtoffers van narcistisch misbruik. Zowel zakelijk als privé. Ik heb zelf in het verleden twee relaties gehad waarin narcistisch misbruik voorkwam en heb ervaren hoe moeilijk het is om hieruit te komen. Ik realiseerde me dan ook dat er –in mijn optiek- veel te weinig bekend is, over de impact die het heeft op slachtoffers. Dit heeft me ertoe gebracht om Narcismevrij.nl op te zetten. Ik ben inmiddels al meer dan acht jaar de oprichter hiervan en tevens actief bezig in de media om dit meer en meer onder de aandacht te brengen. 

Met name voor mensen die ten prooi zijn gevallen aan narcistisch misbruik, maar ook voor hulpverleners. Het is belangrijk dat mensen zich realiseren in wat voor "web" je terecht komt, maar ook hoe je leert om hieruit te komen.

Mede dankzij mijn jarenlange ervaring als professioneel coach/therapeut en daarnaast als ervaringsdeskundige, coach ik mensen die te maken hebben met narcistisch misbruik. Het is belangrijk dat je als "slachtoffer" gehoord en gezien wordt, dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Wat ik graag uitdraag, is dat er altijd een weg omhoog is en je eruit kunt komen, ikzelf ben het levende bewijs ervan. Realiseer je dat hoe diep het dal ook is, er altijd een uitweg is!

Ik ben iemand die werkt met kernkwaliteiten als respect, veiligheid en acceptatie voor de ander en waarbij de nodige dosis humor soms ook heel belangrijk kan zijn. Ik vind het belangrijk dat je je kunt en durft te uiten en je alle ruimte hebt en tijd krijgt om jezelf (weer) te kunnen zijn. Ik verwelkom je graag.