Workshops voor slachtoffers

Er wordt vaak lichtzinnig gedacht over herstel van narcistisch misbruik. Dit is echter complexe materie, niet alleen wat de narcist betreft, maar ook de positie waar je als slachtoffer in terecht bent gekomen. Ik zou liever een andere benaming dan het woord "slachtoffer" gebruiken, want dit wekt de suggestie dat er niks aan te doen zou zijn. En er is zeker wat aan te doen.

De workshops en trainingen die ik geef, zijn allemaal op maat gemaakt en er wordt gekeken naar waar jij staat als individu en welke handvatten je nodig hebt. Realiseer je wel dat een workshop van één dag niet meteen alles heeft opgelost, maar het is wel een begin.

Daarnaast kun je altijd kijken of je nog een individueel coachingstraject nodig hebt of aan wilt gaan.

  • De workshops zijn gericht op het herstellen van narcistisch misbruik. In de workshops en trainingen die ik geef, wil ik je handvatten geven hoe je als slachtoffer weer regisseur kunt worden van je eigen leven.
  • Er is ruimte en tijd om te praten met lotgenoten, want degenen die écht weten wat je doormaakt en je begrijpen, zijn lotgenoten. Daarom is het zo belangrijk dat er tijd en ruimte is voor elkaars verhaal. Je vindt begrip, steun, her- en erkenning van je gevoelens en gedachten.
  • Er wordt informatie gegeven over narcisme en narcistisch misbruik.
  • Wat er gebeurt met je"zelf" als je in zo’n relatie zit en hoe je deze heftige emoties kunt hanteren en inzicht krijgt in wat er gebeurt.
  • Wat de reden is van de aantrekkingskracht van narcisten en waarom het zo moeilijk is om hiervan los te komen.
  • Wat zegt het over jou en hoe jij handvatten kunt krijgen om de narcist (indien mogelijk definitief) gedag te zeggen.
  • Daarnaast gaan we dieper in op hoe je kunt loskomen uit deze relatie en hoe je je eigen leven weer op de rails kunt krijgen en wat daar voor nodig is.
  • En hoe je onder andere je machteloosheid weer om kunt zetten in kracht.
  • De workshop is op maat gemaakt, dus er wordt specifiek ingegaan op jouw vragen en aandachtspunten.

Stop met de narcist te willen veranderen, jezelf op te offeren en ga voor jezelf.

Werkvorm
In een groep met maximaal 12 personen komen de bovengenoemde vragen en onderwerpen aan de orde. Het geheel zal zodanig op elkaar afgestemd zijn dat iedere deelnemer optimaal kan bijdragen, leren en profiteren van de ontstane inzichten, visies en oplossingen.

Op dit moment staan de workshops, gezien de drukte voor individuele coaching, on hold.

Lunch is inbegrepen en er is gratis parkeergelegenheid.

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per workshop.

Voor de overige condities, kijk bij de algemene voorwaarden. Klik  hier om deze te bekijken.

Heb je interesse in het volgen van de 1-daagse "Narcismevrij Powerworkshop", klik dan hier om je aan te melden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.